Aktuellt

Mattekungens webbaserade lärmiljö har ändrat ägandet.

Alfasoft Oy i Uleåborg har förvärvat produkträttigheterna för Mattekungen F-6, Mattekungen 6-9, Fysikkungen 5-6 och Fysikkungen 7-9 -programvaror. Mattekungens kundkontrakt fortsätter oavbrutet av Alfasoft Oy. Alfasoft Oy ansvarar för försäljning, stöd och utveckling av mjukvaran. Alfasoft syftar till att vidareutveckla och behålla produktfamiljen som nu förvärvas. Alfasoft Oy är redan över 30-årig pionjär i e-läromaterialproduktion i Finland och producerar en elektronisk Opinaika.fi-lärmiljö.

*********************************

Netti-Moppi tävlingen 2017-2018


Monadens Mattekungen i februari 2018 är en elev vid Kalajoen ammattiopisto! Grattis! Överraskningspriset var i denna gång ett Spotify presentkort, värde 10 euro.
Reflexerna sickades till Vatjusjärven koulu, Haapavesi, klass 3.

Läs mer här

*********************************

Mattekungen och Fyssakungen finns nu tillgängliga också på nätet!I Netti-Moppi lärmiljön kan programmen användas i skolan eller hemma – var som helst, bara att man har tillgång till Internet.
I Netti-Moppi hittar man alla våra program: Mattekungen I (åk 0-6), Mattekungen II (åk 7-9), Fyssakungen I (åk 5-6) och Fyssakungen II (åk 7-9). Användningen av programmen är lätt och inga installationer behövs för att börja använda programmen. Servicen upprätthålls av Alfasoft. Programmen fungerar också på Linux samt på iPads och Android-plattor.

Beställ en gratis provperiod av Netti-Moppi lärmiljön genom att skicka e-post till nettimoppi@alfasoft.fi

Systemkrav Arbetsstation:
  • Windows eller Linux
  • webbläsaren IE 7.0 eller nyare, Firefox 2.0 eller nyare
  • Flash-stöd ska vara installerat (http://www.adobe.com/products/flashplayer/)
  • Popup-fönster ska vara tillåtna
 
Alfasoft Oy, Finland

Tfn +358 8 5349300